museo-on

Direkt springen zu:
Sprache: Deutsch | Englisch
Hauptnavigation:

Aquest Any 2006 ...

L'Hospital de Sang de Cambrils - Arxiu Municipal de Cambrils
L'Hospital de Sang de Cambrils - Arxiu Municipal de Cambrils

L'Existència de L'Hospital de Sang de Cambrils ...

 

L'existència de l'Hospital de Sang de Cambrils va ser possible gràcies al treball de persones de Cambrils i de la resta de la comarca, però també a voluntaris vinguts de lluny per a oferir el seu treball com a metges, infermeres, portalliteres, pagesos o rentadores. Algunes d'aquestes persones i els seus descendents directes han ofert el testimoni de les seves vivències, en el transcurs de la recerca que s'ha realitzat els darrers mesos.

Aquest any 2006, en què es commemora el 70è aniversari del començament de la Guerra Civil , l'Ajuntament de Cambrils ha organitzat un seguit d'activitats que pretenen recordar la trajectòria d'aquesta institució, que es va dedicar a alleugerir el sofriment dels qui patien la guerra en la seva pròpia carn.

 

Organitzen: Arxiu Municipal de Cambrils. Museu d'Història de Cambrils. Biblioteca Pública Municipal de Cambrils. Centre Cultural i Ocupacional de Cambrils. Cinema Municipal Rambla.

Collaboren: Diputació de Barcelona. Fundació Caixa Tarragona. Filmoteca de Catalunya. Germans de les Escoles Cristianes de la Salle.

 

Fuente: L'Arxiu Municipal de Cambrils